V češtině vyšla sci-fi adventura Trüberbrook
Novinka V češtině vyšla sci-fi adventura Trüberbrook

V češtině vyšla sci-fi adventura Trüberbrook

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zatím pouze na PC, ale české titulky budou mít i konzolové verze.

Reklama

Dobrá zpráva pro hráče, kteří rádi hrají hry v češtině. Na počítače vyšla adventura Trüberbrook s českými titulky, které budou mít i konzolové verze. Na PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch bude hra dostupná od 17. dubna. Pokud nemáte rádi digitální verze, budou se od dubna prodávat i fyzické verze. Cena byla stanovena na 29,99€.

Trüberbrook je mysteriózní sci-fi adventura zasazena do paralelní verze 60. let. Odehrává se v Německu, konkrétně v malé, venkovské a horské vesničce Trüberbrook, kde mladý americký student Hans Tannhauser musí zachránit svět. Vývojáři se inspirovali tituly Twin Peaks, The X-Files, Stranger Things a Star Trek a ručně vytvořili jednotlivé lokality a zasadili do nich zhruba desetihodinový příběh o lásce, přátelství, loajalitě a sebepoznání.

„Představte si, že trávíte dovolenou v Evropě na konci šedesátých let. Pak si představte, že jste mladý americký vědec jménem Hans Tannhauser. Ano, to je vaše jméno v tomhle příběhu. Když už jsme u toho, představte si Trüberbrook, odlehlou vesničku v horském a hustě zalesněném německém venkově v období studené války. Tohle je místo, kde jste se najednou ocitli. Ale koho to zajímá, vyhráli jste výlet v loterii. Nebo to tak alespoň vypadá. Ale teď není na odpočinek čas, musíte zachránit svět...“

Český překlad hry Trüberbrook odhalila stránka nbase.cz, jež na titulcích pracovala.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama