Netflix připravuje animovaný mini-sériál Castlevania
Novinka Netflix připravuje animovaný mini-sériál Castlevania

Netflix připravuje animovaný mini-sériál Castlevania

Jan Kalný

Jan Kalný

3

Mělo by jít o adaptaci třetího dílu Castlevanie. Údajně si nebude vůbec brát servítky.

Reklama

Filmů na motivy videoher jsme tu už měli několik. A většinou se nedá říct, že by dopadly dobře. Zatímco některé byly nanejvýš koukatelné, jiné jsou skoro jako sprosté slovo, které nesmí být nikdy na veřejnosti vysloveno. Se seriály to není o nic veselejší.

Teď ale přichází Netflix s cílem udělat tu nejlepší herní adaptaci, jakou jsme tu zatím měli. Ne teda, že by laťka byla nastavená vysoko. Netflix totiž s producentem Adi Shankarem připravují mini-seriál Castlevania, konkrétně adaptaci třetího dílu s podtitulem Dracula's Curse, jak se dozvěděl server IGN.

O seriálu toho zatím moc nevíme. Víme jenom to, že první série, která vyjde letos, bude mít čtyři díly po třiceti minutách. Druhá série vyjde příští rok. Mimo to bude mít Castlevania hodnocení R, takže se máme těšit na dospěláckou zábavu, která bude plná krve a násilí.

Samotný seriál ovšem nebude hraný, ale animovaný, zároveň má být v podobném stylu jako například Game of Thrones. Seriál by se měl zaměřit na posledního přeživšího zneuctěného klanu Belmontů, který se snaží zachránit východní Evropu před vyhlazením rukou samotného drákuly.

To je ale opravdu všechno, co se zatím o tomhle projektu ví. Už teď to ovšem zní docela zajímavě a pro fanoušky série možná zase svítá na trochu lepší časy. Samotný seriál mají na starost producenti Adi Shankar, Kevin Kolde a Fred Seibert.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama