New Vegas slibuje tři nová DLC
Fallout Novinka New Vegas slibuje tři nová DLC

New Vegas slibuje tři nová DLC

Michal Maliarov

Michal Maliarov

4

Bethesda odhaluje plány na léto, kdy bychom se měli dočkat celkem tří nových přídavků pro sci-fi RPG Fallout: New Vegas.

Reklama

DLC dorazí v rozmezí květen-červenec a budou k dispozici jak na PC, tak Xbox360 a PS3.

První z nich, Honest Hearts, bude ke stažení 17.května a vezme nás na pouť státem Utah a jeho národním parkem. Náš karavan však přepadnou bandité a zatímco se hlavní hrdina snaží dostat zpět do Mojave, je vtažen do války mezi kmeny, misionáři a tajemným Spáleným mužem.

Druhé DLC s názvem Old World Blues by mělo být k dispozici v červnu. To nám povypráví, jací mohou být mutanti, když se stanete laboratorní krysou proti své vůli. Musíte prohledat oblasti válečné výzkumné laboratoře a najít technologii, která vám pomůže proti únoscům.

Nakonec třetí červencové DLC jménem Lonesome Road nám otevře úplný příběh tajemné dodávky a původního kurýra ze začátku hry, který odmítl platinový čip doručit. V jeho nahrávce se dozvíte nejen důvod, proč dodávku odmítl, ale také poslední práci, kterou budete muset ukočírovat. Vaším úkolem bude dostat se do kaňonů oblasti Divide a doručit balíček.

Všechna tři DLC budou ke stažení na Xbox Live Marketplace, PSN i Steamu za cca 240 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama