Nex Machina míří i na PC, nový trailer
Nex Machina Novinka Nex Machina míří i na PC, nový trailer

Nex Machina míří i na PC, nový trailer

Štěpán Lenk

Štěpán Lenk

1

Finské vývojářské studio Housemarque oznámilo, že jejich připravovaný titul Nex Machina vyjde s již dříve oznámenou PS4 verzí i na PC.

Reklama

Nex Machina je zběsilá arkádová střílečka plná barevných laserů a hlasitých explozí, která se podle slov svých tvůrců soustředí především na čistokrevnou akci a destrukci ve vzdálené cablepunkové budoucnosti.

Lidstvo se ve světě Nex Machina stalo naprosto závislým na technologiích a nedokáže odvrátit zrak od tabletů a jiných mobilních zařízení. Opuštěné stroje po boku otupělých humanoidů nepozorovaně nabydou vědomí a v krátkém čase více než desetinásobně přesáhnou lidskou inteligenci. Lidská rasa se pro ně stane naprosto zbytečnou, kterou nemá cenu ani zotročit. Velmi rychle se tedy rozhodnou lidstvu dokázat svoji nadřazenost a vyhladit ho.

Studio Housemarque, tvůrce například kladně hodnoceného titulu Resogun, vás zve na cestu časem zpět do doby arkádových automatů, kdy k zábavné hře stačily dva joysticky, pár tlačítek a zdánlivě prosté střílení robotů v zájmu osvobození lidstva. A samozřejmě nabízí lákavou možnost vítězoslavně překonat nejvyšší skóre vašeho nejlepšího kamaráda a zničit tak během pár vteřin několikaleté přátelství.

Nex Machina se může pyšnit více než stovkou náročných levelů plných nápaditého designu, pěti různorodými světy, propracovaným systémem bodování, spoustou trofejí a vysokou znovuhratelností.

Na hře společně se studiem Housemarque spolupracuje i Eugene Jarvis - tvůrce klasických arkádových titulů jako jsou Robotron nebo Smash TV. Vypadá to tedy, že hra je opravdu v dobrých rukou. I když přesné datum vydání zatím není známo, příchod na naše pevné disky se předpokládá v létě 2017.

Nevím jak vy, ale my už se nemůžeme dočkat, až se za hutných tónů syntezátorů půjdeme vypořádat s tou mechanickou cháskou, která má o sobě moc vysoké smýšlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama