Next-gen Xbox spatřen v životopisech
Xbox 360 Novinka Next-gen Xbox spatřen v životopisech

Next-gen Xbox spatřen v životopisech

Michal Maliarov

Michal Maliarov

16

Věhlasný server Linkedln opět prozradil něco, co neměl. Tentokrát je to seznam životopisů a velmi zajímavé poznatky v nich.

Reklama

Poslední dobou se spekulace o další generaci konzole Xbox množí jako houby po dešti. Po nedávných informacích z časopisu Xbox World nyní přidává benzín do ohně také server Linkedln, kde můžeme najít několik životopisů zaměstnanců Microsoftu.

Takový Jeff Faulkner v současné době pracuje jako „kreativní ředitel projektu Xbox Next Gen“, a to už od června letošního roku, pokud můžeme věřit jeho profilu.

Také vedoucí projektu nového Xboxu, Jonathan Harris, posledních 14 měsíců strávil „navrhováním nové generace zábavy“ a hardwarový interní zaměstnanec Joe Langevin pracuje na, jak jinak, hardwaru nové konzole.

Tím nejúdernějším důkazem je ale profil bývalého zaměstnance Microsoftu, Patricka Corrigana, který celou první polovinu roku 2011 strávil výpomocí a prací na integraci značkových elementů pro Xbox nové generace napříč všemi mediálními formáty, od tisku až po uživatelské prostředí konzole.

Microsoft už nějaký ten pátek mluví o svém desetiletém plánu pro konzoli Xbox360, která odstartovala životní cyklus v roce 2005. To však neznamená, že by nová generace nemohla přijít o něco dřív. Diví se snad někdo?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama