Next-gen Zaklínač 3 vyjde na konci roku
Zaklínač 3 Novinka Next-gen Zaklínač 3 vyjde na konci roku

Next-gen Zaklínač 3 vyjde na konci roku

Filip Svoboda

Filip Svoboda

17
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Autoři to oznámili v den sedmého výročí vydání původní hry.

Reklama

Next-gen verze Zaklínače 3 dorazí v posledním čtvrtletí letošního roku. Při příležitosti sedmého výročí vydání světoznámého akčního RPG to napsali na twitteru vývojáři z polského studia CD Projekt Red. Přímo oni se přitom vývoje takzvané Complete Edition chopili teprve nedávno, když ho převzali po Saber Interactive.

Jde už o několikáté zpřesnění data vydání. Původně jsme si měli Zaklínače ve vylepšené podobě zahrát už loni, později nás autoři lákali na letošní léto. Poslední odklad byl spojen právě s přesunem vývoje do interních studií CD Projektu.

Studio má vedle očekávané next-gen verze Zaklínače ve vývoji několik dalších projektů. Zaprvé stále pracuje na příběhovém rozšíření pro Cyberpunk 2077, který se svého upgradu pro nové konzole už dočkal. Dále by měl do Cyberpunku vznikat multiplayer. Polští vývojáři také lákali na další přírůstek do série o lovcích nestvůr, ale ten se zdá být spíš ve vzdálenější budoucnosti.

V neposlední řadě chystají vývojáři zatím nepojmenovaný titul založený na principu karetní hry Gwint. Na něm může pracovat studio The Molasses Flood, které CD Projekt koupil na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama