NFS Shift 2: Unleashed v detailech s datem vydání
Need for Speed Novinka NFS Shift 2: Unleashed v detailech s datem vydání

NFS Shift 2: Unleashed v detailech s datem vydání

Jakub Hladík

Jakub Hladík

9

Na světlo světa dorazily první zajímavé informace o Shift 2 včetně pravděpodobného data vydání + nová galerie.

Reklama

Need for Speed Shift 2: Unleashed má být ještě dokonalejším simulátorem. Každý pokus o předjetí přinese ještě tvrdší boj o pozici. EA nechce ztratit soustředění na požitek z jízdy a tak odmítá obsah stovek vozů, přesto by jich oproti prvnímu dílu chtěli mít zhruba dvounásobek, tedy kolem 140. Z aktuálního dílu autoři převezmou Autolog opět slibující nekonečné boje přes internet.

EA před pár dny oznámila datum vydání na jaro 2011. Amazon včera u PS3 verze vedle zveřejnění obalu slíbil také dodání hráčům z předobjednávky hned 8. března. Ve stejný den by měly dorazit i verze na PC a Xbox 360. Někdy se stává, že si internetové obchody dělají co chtějí, ale toto datum prý “celkem sedí”, i když Slightly Mad Studios mělo mít na Shift 2 dva roky, takhle by to podle našich zjištěných informací byl pouze rok a půl.

Autoři pro hru získali oficiální licenci na vozy FIA GT1 a GT3 včetně prototypů. Bohužel je jasný počet 15 možných oponentů, který tak zanechává špatnou informaci pro fanoušky těchto sérií. Množství vozů na trati je proti reálu jiné, tudíž nebude možné mít ve hře plnou simulaci šampionátů FIA GT1 a GT3.

Mezi tratě, jejich počet bude také zdvojnásoben, patří nově Suzuka. Zde, i kdekoli jinde, bude možné uskutečnit závody bez denního světla. A kdo ví, třeba se při nočních závodech dočkáme i možnosti přepínat na dálkové světlomety. Pohled z kabiny vozu bude upravený a ještě více pohyblivý. Řidič by měl natáčet hlavu do zatáčky úplně stejně, jako se do ní dívá opravdový pilot.

Před pár dny se uskutečnila předváděčka pro novináře. Ti z ní přinesly informace a své pocity. Tratě v hratelném demu byly Šanghaj, belgické Spa a neznámý prašný okruh v Austrálii. Mezi nejemotivnější chvilky patřily právě noční závody, když se do zatáčky ve vysoké rychlosti přihnaly dva bojující automobily.

Objevily se také prozatím nepotvrzené informace, že se dočkáme nejen okruhových závodů, ale také závodu z bodu A do bodu B, tedy sprintu.

Need for Speed: Shift 2: Unleashed vychází na jaře, pravděpodobně 8. března, pro PC, PS3 a Xbox 360.

Závěrem pro vás máme ještě interview:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama