Novinka NHL 25 oficiálně představeno

NHL 25 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Hráči na PC se nového dílu ani letos nedočkají.

Reklama

Společnost Electronic Arts odhalila nový ročník hokejové série NHL. Díl s číslovkou 25 se v první řadě pochlubí aktuální soupiskou hráčů, týmů a lig v čele s prestižní NHL, ve které nebude chybět nově založený tým Utah se sídlem v Salt Lake City.

Vývojáři ze studia EA Vancouver ale lákají také na inovace v oblasti hratelnosti. Pozornost si zaslouží například systém Ice-Q, který by měl zajistit realističtější chování a reakce umělé inteligence v podobě spoluhráčů i protihráčů. Dílčích úprav má doznat rovněž ovládání a pohyb jednotlivých hokejistů. Vypíchnout můžeme v tomto směru třeba přepracovaný způsob střely příklepem.

Autoři se zároveň po vzoru sesterské série EA Sports FC (dříve FIFA) snaží postupně vylepšovat také grafiku. Letošní NHL v této oblasti přinese uvedení technologii s názvem Sapiens, která má zaručit o poznání detailnější obličeje vybraných hráčů.

Z pohledu samotných hokejistů stojí za zmínku ještě odhalení obalu hry, na kterém se objeví sourozenecké trio bratří Hughesů. Jednotliví zástupci tohoto hokejového klanu se v závislosti na různých regionech objeví také na titulních stranách krabicových verzí. 

NHL 25 vyjde 4. října na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na PC verzi ani letos s jistotou nedojde. Poměrně překvapivě hra nezamíří ani na minulou generaci konzolí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One. Chybět naopak nebude prémiová edice s různými bonusy nebo speciální nabídky pro předplatitele služby EA Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama