Nickelodeon All-Star Brawl dostává dabing postav
Novinka Nickelodeon All-Star Brawl dostává dabing postav

Nickelodeon All-Star Brawl dostává dabing postav

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oblíbené postavy konečně dostaly hlas.

Reklama

Vývojáři ze studií Ludosity a Fair Play Labs v říjnu minulého roku vydali arénovou bojovku Nickelodeon All-Star Brawl, která po vzoru Super Smash Bros. umožnila frenetické bitky mezi postavami oblíbené televizní stanice pro mladistvé, mezi něž patří SpongeBob, Garfield či Želvy Ninja.

A zrovna včera se titul dočkal příjemné nové bezplatné aktualizace, která by ho měla ještě více oživit.

Do hry totiž dorazily různé nové doplňky, ale především dabing postav. To znamená, že třeba zmíněný SpongeBob na vás konečně promluví hlasem Thomase Jamese Kennyho, stejně jako ostatní postavy, mezi nimiž nalezneme Jima Cummingse jako Trhače či Dustina Sardella a Janet Varney v rolích Aanga a Korry ze seriálu Avatar: Legenda o Aangovi.

Hra vyšla pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch (zmíněný update do této verze dorazí později).

Každopádně tato aktualizace nabízí skvělé načasování, jelikož titul aktuálně můžete získat v rámci červnové nabídky PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama