Novinka Tvůrci Nickelodeon All-Star Brawl 2 přichází s ukázkou nových bojovníků

Tvůrci Nickelodeon All-Star Brawl 2 přichází s ukázkou nových bojovníků

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Je libo Jimmyho Neutrona nebo Sépiáka?

Reklama

Patříte mezi fanoušky Nickelodeon All-Star Brawl? Tak to vám jistě udělá radost, že původní sestava tvořená pestrou škálou zajímavých hrdinů bude v rámci Nickelodeon All-Star Brawl 2 rozšířena o řadu nových kousků s unikátními schopnostmi, které se nebudou bát použít proti svým nepřátelům. Aktuálně vývojáři přichází s ukázkou dvojice postav. Prvním prezentovaným je Jimmy Neutron. Tento geniální chlapec se do boje vrhá s futuristickými technologiemi včetně robotického psa, který dokáže nepřátelům slušně naložit. A když se k němu náhodou přiblíží, vždy má mít k dispozici silové pole, jež mu dočasně pomůže.

Dalším z představených je Sépiák, jehož hlavní zbraní má být jeho umělecký talent. Ano, čtete správně. Počítat u této postavy můžete s různými útoky postavenými na jeho prezentaci umění. Celkově to vypadá tak, že se opět můžeme těšit na zajímavé hrdiny. Nickelodeon All-Star Brawl 2 zatím nemá přesně stanovené datum vydání. Dorazí však na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a také Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama