King Kong se dočká nové hry, podívejte se na uniklé obrázky
Skull Island: Rise of Kong Novinka King Kong se dočká nové hry, podívejte se na uniklé obrázky

King Kong se dočká nové hry, podívejte se na uniklé obrázky

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Fanoušci značky ale budou zřejmě zklamaní.

Reklama

Aktualizace: Hra byla po úniku oficiálně potvrzena. V samostatné novince se můžete podívat na premiérový trailer.

Původní zpráva: Společnosti DeVito Artworks a GameMill Entertainment v lednu letošního roku prozradily, že chystají novou hru s King Kongem v hlavní roli. Nyní se k nám dostávají první materiály, které unikly na španělském Amazonu. Konkrétně jde o několik obrázků přímo ze hry a logo, které odhalilo, že titul ponese název Skull Island: Rise of Kong.

Níže přiložené obrázky dobře ilustrují, že nemůžeme čekat realistickou grafiku. Autoři vsadili na výraznější stylizaci, což vzhledem k historii studia GameMill Entertainment, které se v minulosti zaměřovalo na primárně pro děti určené hry jako Nickelodeon All-Star Brawl či Frozen: Olaf's Quest, není příliš překvapivé. Fanoušci značky, kteří by si přáli velkolepý AAA zážitek, tedy mohou být zklamaní.

Detailnější pohled na hru nám ale nabídnou až oficiální materiály, na které si ještě budeme muset nějaký čas počkat. Skull Island: Rise of Kong by mělo zamířit v dosud nespecifikovaném termínu na PC i konzole PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama