NieR Automata překonal hranici 5,5 miliónu
NieR: Automata Novinka NieR Automata překonal hranici 5,5 miliónu

NieR Automata překonal hranici 5,5 miliónu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V prosinci se vyexpedovalo 500 000 kusů hry a Square Enix chystá speciální NieR puzzle.

Reklama

Square Enix má na kontě další zářez, spojený se hrou NieR Automata. Celkové množství celosvětově vyexpedovaných kusů a digitálních kopií hry NieR Automata (naše recenze zde) přesáhly množství 5,5 milionu kusů. Přitom v prosinci loňského roku dosáhly prodeje na hranici pěti milionů kusů. Zájem o hru se pravděpodobně zvedl také díky blížícímu se datu vydání remaku NieR Replicant.

NieR Automata poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 již 23. února 2017, 7. března následovalo vydání v Severní Americe a 10. března v Evropě. PC verze je celosvětově dostupná přes Steam od 17. března a pro Xbox One vyšla hra celosvětově o rok později 26. června. V únoru roku 2019 pak vyšla celosvětově Game of the YoRHa Edition pro PlayStation 4 a pro PC.

NieR Automata tedy stále přes své relativně staré datum vydání slaví takřka konstantní úspěch, ale zanedlouho se můžeme těšit na návrat předchozí hry NieR Replicant. Z toho důvodu nabízí Square Enix ve svém oficiálním obchodu pár docela zajímavých kousků. Ty nejnovější mají patrně pomoci s čekáním na rozšíření hry a zároveň díky nim můžete ocenit vzhled postav. Jde o dvě puzzle s motivem hry NieR Replicant, které budou v prodeji od května. Každé z těchto puzzle má 1 000 dílků, ale vzhledem k minimalistické barevné škále to bude úplně stačit.

Jedno puzzle NieR Replicant se jmenuje Jigsaw Puzzle A a druhé Jigsaw Puzzle B. Plná cena je 38,99 dolarů, ale na Square Enix Store je dočasně koupíte za 35,09 dolarů.

NieR Replicant ver.1.22474487139 vychází pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC 23. dubna a po spuštění hry budou přidány další zbraně a vedlejší příběhy, spojené s těmito zbraněmi. Puzzle NieR Replicant budou v prodeji od května 2021.

Zdroj: Square Enix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama