Nightmare Boy bude představovat všechny naše noční můry
Novinka Nightmare Boy bude představovat všechny naše noční můry

Nightmare Boy bude představovat všechny naše noční můry

LakilukCZ

LakilukCZ

Dvoučlenný tým tvoří velice zajímavou a temnou akční hru.

Reklama

Nightmare Boy se představuje jako 2D akční hra metroidvaniovského střihu. Našim úkolem bude zachránit svět Donorok, který po zmizení krále Astera upadl do chaosu. Balder, jenž se chopil moci, nařídil všem příšerám zadržet každé spící dítě, které upadne do noční můry. Svět hry je barevný a přesto velmi depresivní. Každý level má slibovat unikátní nepřátele a atmosféru i díky kvalitní muzice.

V roli Nightmare boye Billyho bude našim úkolem zachránit svět od výše zmíněného samozvaného vládce. Na své cestě potkáme spoustu přátel a nepřátel, ovšem pozor. Každou interakci s NPC si podle tvůrců máme dobře rozmyslet, každá z nich totiž může mít dalekosáhlé následky.

Ovládání bude velmi akční a dynamické. Nebudou chybět dvojité, či dokonce trojité skoky, věšení na zdech, mocná kouzla a další věci. Sbírat pak budeme spousty collectibles, přičemž některé z nich mají mít vliv na konec hry.

Nightmare Boy je plánován na třetí kvartál tohoto roku pro PC, PS4 a Xbox One. Pokud se vám hra líbí, můžete ji podpořit ve službě Steam Greenlight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama