Nilfgaard si podmaní Gwent: The Witcher Card Game 6. února
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Nilfgaard si podmaní Gwent: The Witcher Card Game 6. února

Nilfgaard si podmaní Gwent: The Witcher Card Game 6. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Bílý plamen tančící na mohylách nepřátel si brzy zatancuje i na balíčcích gwintových karet.

Reklama

Karetní hra gwint se v době, kdy šlo pouze o návykovou minihru v Zaklínači 3, chlubila balíčky Severních říší, Nilfgaardu, příšer a Scoia'tael. S datadiskem O víně a krvi pak dorazil balíček Skellige. Samostatná free-to-play hra Gwent: The Witcher Card Game však Nilfgaard zprvu vypustila a její uzavřená beta odstartovala se čtyřmi zbylými balíčky s tím, že Nilfgaard dorazí později, protože si jeho přepracování žádá víc času.

Po týdnech náznaků konečně víme, kdy k přidání dojde. Karty zastupující mocnou říši císaře Emhyra var Emreis dorazí do samostatného gwintu 6. února jako součást významné aktualizace uzavřené bety, která je v tuto chvíli k dispozici na PC a Xboxu One.

Stejně jako v případě zbylých balíčků platí, že se Nilfgaard nechová stejně jako v Zaklínači 3. Tentokrát bude zaměřený na kontrolu nad bojištěm, a to za pomoci nových herních mechanik. Ty zahrnují třeba možnost odhalit některé karty, které má v ruce protihráč, dále možnost ovlivnit pořadí karet v balíčcích hráčů nebo různé úskoky neloajálních karet, které můžete umístit na hrací plochu soupeře. Základní schopností Nilfgaardu je přitom možnost zahodit v každém kole jednu kartu a místo ní si líznout jinou.

Díky aktualizaci naroste celkový počet karet ve hře o víc než 60. Mimo Nilfgaardu se nových karet dočkají i balíčky příšer, Scoia'tael, Severních říší a Skellige a chybět nebudou ani nové neutrální karty.

Nový obsah uvidíme v praxi během streamu tvůrců, který startuje 1. února v 19:00 našeho času na Twitchi CD Projektu RED. Zatím se můžete podívat na nové karty ve videu od YouTubera s přezdívkou Merchant. Stále přitom platí, že jestli ještě nejste v uzavřené betě a rádi byste si ji vyzkoušeli, musíte se přihlásit na oficiálním webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama