Nintendo má na E3 odhalit nový hardware
Novinka Nintendo má na E3 odhalit nový hardware

Nintendo má na E3 odhalit nový hardware

Michal Burian

Michal Burian

11

Slyšelo to několik velkých zahraničních webů od důvěryhodných zdrojů.

Reklama

Není pochyb o tom, že konzole Wii U za konkurencí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One dost zaostává. Nintendo rozhodně nechce zůstat pozadu. Hned několik velkých zahraničních webů, včetně IGN a VideoGamer, se od důvěryhodných zdrojů měly dozvědět, že japonská společnost plánuje na červnové E3 odhalit nový hardware.

Zatím není jisté, zda půjde jen o nějaké dodatečné příslušenství pro stárnoucí Wii U nebo zbrusu novou konzoli. Osobně se přikláním k druhé variantě, Nintendo potřebuje nástupce Wii U jako sůl, zejména za předpokladu, že chce i nadále konkurovat Sony a Microsoftu.

Ono to celé do sebe hodně zapadá, koncem letošního ledna unikl patent. Ten naznačoval nový hardware složen ze dvou částí. Konkrétně z 'Fusion DS' a 'Fusion Terminal'. Jedna část by měla být jakýmsi handheldem, na kterém budete moci hrát hry na cestách, zatímco druhá regulérní konzolí pro televizi.

IGN i VideoGamer se shodují na tom, že na E3 má být nový hardware detailně představen a chybět nemají ani hratelné ukázky připravovaných her. Potvrdit jim to měli bývalí zaměstnanci Nintenda a několik third-party vydavatelů.

Nintendo se pochopitelně ke spekulacím nevyjádřilo. Nezbývá než si počkat do 10. června, kdy startuje velkolepá E3. Opět půjde o velkou akci, kde se očekává představení mnoha nových her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama