Nintendo odhalilo fůru her pro 3DS
Dynasty Warriors Novinka Nintendo odhalilo fůru her pro 3DS

Nintendo odhalilo fůru her pro 3DS

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Společnost dnes v Japonsku pořádala Pre-TGS konferenci a překvapivě odhalila spoustu nových titulů i pokračování známých sérií pro handheld Nintendo 3DS.

Reklama

Hřebem programu bylo odhalení hry Monster Hunter 4, zbrusu nového akčního RPG s prvky hopsačky, které bude nejspíše exkluzivitou 3DS. Epický trailer s oznámením ale celou konferenci uzavíral a Nintendo před ním představilo mnoho jiného.

Kromě toho vyjde letos i Monster Hunter 3G. Prvním větším oznámením byl titul Fire Emblem (pracovní název), který by měl být v prodeji na jaře roku 2012 a nabídnout co-op pro dva hráče. Tecmo Koei a Omega Force pak hodlají na handheld vrátit dlouhotrvající sérii Dynasty Warriors s titulem Dynasty Warriors VS. Ten představí online multiplayer až pro čtyři hráče a dorazí k nám někdy v příštím roce. Pořádnou radost nám udělal Mario, který v titulu Mario Tennis (pracovní název) využije gyroskopu a pohybu kapesní konzole.

Těšit se rovněž můžete na Mario Kart 7 a Super Mario 3D Land.

Do seznamu přidal svou trošku i Square Enix s odhalením své RPG klasiky Bravely Default: Flying Fairy. Jedná se o RPG v klasickém japonském stylu s využitím augmentové reality. Titul se očekává v roce 2012.

Několik již známých titulů bylo poctěno bližším datumem vydání. Resident Evil: Revelations se přenesl na začátek roku 2012, Cross Rumble, Tekken 3D: Prime Edition a Theatrhythm: Final Fantasy na letošní zimu. Nakonec Dragon Quest Heroes: Rocket Slime 3 vyjdou 3.listopadu letošního roku a Kid Icarus: Uprising se opozdil na leden 2012.

Mnohem více informací bude známo na blížící se výstavě TGS 2011 v Tokiu, takže zůstaňte s námi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama