Nintendo řeší krádež, někdo odcizil Switch a jeden kus prodal
Novinka Nintendo řeší krádež, někdo odcizil Switch a jeden kus prodal

Nintendo řeší krádež, někdo odcizil Switch a jeden kus prodal

Faldmen

Faldmen

31

U jednoho amerického distributora došlo ke krádeži, zmizelo několik kusů této nové konzole.

Reklama

Lámali jste si hlavu nad tím, jak se mohlo na internetu objevit video o uživatelském rozhraní společně s tzv. unboxing videem konzole ještě před jejím vydáním? Zdá se, že ta nejjednodušší odpověď je opět ta správná. Ano, několik kusů Nintenda Switch bylo rozkradeno ze skladu jednoho amerického distributora.

V prohlášení, které Nintendo poskytlo pro IGN, se můžeme dočíst, že bylo ukradeno malé množství konzolí, přičemž jedna z nich byla nezákonně předprodána. Ta jedna, o které se bavíme, je zrovna ta, kterou jsme mohli vidět ve zmíněných videích, o kterých jsme informovali zde.

Odpovědné osoby, které za tímto počinem stojí, jsou již známy a samozřejmě přišly o práci. To však není jejich největší problém. Za tuto nerozvážnost jsou bývalí zaměstnanci nyní vyšetřováni místními trestními orgány a budou obviněni z trestného činu.

Tato situace není nic neobvyklého. Vzpomeňme si na podobnou situaci před vydáním konzole PlayStation 4 Slim v roce 2016. Někteří lidé jsou zkrátka více zvědaví, než je zdrávo a pak si tím působí zbytečné problémy.

Připomínáme, že Nintendo Switch vychází 3. března 2017. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama