NiOh - výsledky průzkumu alfa dema
Novinka NiOh - výsledky průzkumu alfa dema

NiOh - výsledky průzkumu alfa dema

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

13

Koei Tecmo uveřejnilo výsledky z průzkumu a také plánovaná vylepšení hry.

Reklama

Minulý měsíc uvolnila společnost Koei Tecmo alfa demo hry NiOh. Hráči jej mohli zkoušet až do 5. května a teď, nějaký čas po ukončení možnosti hraní, oznámila společnost výsledky průzkumu, spojeného s tímto demem, které bylo ve výsledku staženo více než 850 000 krát. Studio teď chce v rámci zpětné vazby provést celou řadu zlepšení a zde jsou ta, se kterými se určitě počítá.

Co se týče celkového vylepšení hry, tak se máme dočkat přidání tutoriálu herních systémů, dále vybalancování úvodních bitev, aby byly trochu férovější, vylepšit ovládání postavy a také chování kamery. Uživatelské rozhraní bude srozumitelnější a použitelnější a pak dojde na vylepšení grafického výkonu.

Dále chtějí tvůrci přidat část s výukou základních ovládacích prvků a základních herních akcí.

V souvislosti s tím dojde k vylepšení chování kamery směrem ke hráči, když je zaměřený (lock-on) na nějakého nepřítele. Změní se podmínky hry, když se hráčova Ki Gauge vyčerpá. Zvětší se množství slotů pro rychlé použití předmětů nebo dále dojde k přepracování předmětů, jejichž použití vyžaduje delší držení tlačítka.

Co se týče nepřátel, tak dojde k úpravě útoků a parametrů obrany u některých protivníků. K revizi snahy nepřátel zaútočit na hráče nebo k úpravě super-armoru každého nepřítele a jejich útoků. A taky bude upravena umělá inteligence Revenanta.

Bez povšimnutí nezůstane ani level design. Má dojít k vylepšení prvků průzkumu, jako jsou zkratky atd., přidání nápovědy v oblastech, kde půjde hráč po bossech, dojde k úpravě zobrazení objektů, které blokují výhled a upraví se také poškození v místech, kde hoří.

U umělé inteligence se vylepší rozvržení a zobrazení informací, upraví se velikost textu a při provádění obětí ve svatyni bude moci hráč provést všechny akce najednou.

Další položkou v seznamu je on-line hraní. Dojde ke zlepšení on-line synchronizace. Hostiteli zůstane Shrine menu během kooperace s kamarádem a upraví se rychlost, kterou se zvyšují parametry nepřátel v průběhu kooperativního hraní.

Na závěr jde ještě o několik dalších detailů, jako je odstranění statusu odolnosti u zbraní a brnění, úprava množství předmětů, které budete nalézat, přidání další možnosti ovládání a bude přidána možnost hráčům kdykoli ukončit misi. Samozřejmostí je oprava dalších a dalších drobných chyb.

Níže ještě naleznete infografiku se spokojeností hráčů s alfa demem v jednotlivých regionech.

Plné hry NiOh se dočkáme pouze na PS4 snad v říjnu 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama