NIS America již nebude v Evropě vydávat hry od Atlusu
Novinka NIS America již nebude v Evropě vydávat hry od Atlusu

NIS America již nebude v Evropě vydávat hry od Atlusu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Pro fanoušky her od Atlusu jde o celkem negativní zprávu.

Reklama

Společnost NIS America oznámila celkem nepříjemnou zprávu, a to že už nebude v Evropě vydávat tituly od Atlusu. V rozhovoru pro MCV řekl MD Takuro Yamashita z NIS America, že je s Atlusem stále obtížnější spolupracovat. Konkrétně od doby kdy jej koupila Sega

„Asi před deseti dny jsme ukončili naši spolupráci s Atlusem v Evropě a Spojených státech," řekl Yamashita.

„Poté co byl Atlus koupen Segou, se stal ve volbě evropského partnera pro vydávání her velmi vybíravým. Jde sice spíše o takovou třešinku na dort, ale vždy když si Atlus vybíral svého EU partnera pro vydávání her, řídil se podle toho, kdo nabídl hned od základu nejvyšší minimální záruku. Díky tomu jsem si všiml, že bylo pro NIS America velmi obtížné vytvořit s Atlusem rovnocenné partnerství."

„Atlus a jejich evropské hry ale přispěly velkou měrou k rozšiřování působnosti NIS America v Evropě. Rád bych jim za to vyjádřil své největší uznání."

Díky spolupráci společnosti NIS America s Atluse, bylo v Evropě vydáno několik důležitých her, včetně takových klasik jako je Persona 4 Golden, Persona Q, hudební spin-off Persona 4: Dancing All Night nebo Etrian Odyssey Untold 2: The Fafnir Knight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama