No Man’s Sky hraje nejvíce hráčů za posledních několik let
i Zdroj: Hello Games
Novinka No Man’s Sky hraje nejvíce hráčů za posledních několik let

No Man’s Sky hraje nejvíce hráčů za posledních několik let

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Při vydání zatracovanému titul se nebývale daří.

Reklama

Studio Hello Games vydalo před dvěma týdny další významnou aktualizaci pro vesmírný sandbox No Man’s Sky. Nový update se zaměřil na pestrost herního světa i vylepšení na poli grafiky. Právě díky neúnavné snaze vývojářů, kteří hru i více než 7 let po původním vydání zásobují formou bezplatných aktualizací novým obsahem a dílčími vylepšeními, si No Man’s Sky dokázalo u hráčů napravit reputaci. 

Výsledkem je aktivní hráčská komunita, která navzdory pokročilému stáří hry v poslední době dokonce roste. Například data z PlayStationu, o kterých informoval web Truetrophies, prozrazují, že po vydání popisované aktualizace počet hráčů vzrostl o úctyhodných 490 %. Hře se navíc daří také na počítačích. 

Data ze Steamu pro změnu odhalují, že titul v jeden moment hrálo na této platformě více než 54 tisíc hráčů, což je nejvyšší hodnota od srpna roku 2019. Bezprostředně po vydání to přitom vypadalo, že se No Man’s Sky zařadí mezi největší propadáky videoherního průmyslu. Svou ambiciózní vizi ale nakonec autoři po několika letech dokázali přece jenom naplnit. No Man’s Sky je k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama