No More Heroes III dorazí na ostatní platformy
Novinka No More Heroes III dorazí na ostatní platformy

No More Heroes III dorazí na ostatní platformy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme týden po vydání hry v Japonsku.

Reklama

Být na světě vrahem číslo jedna už není to, co bývalo. Abyste si to mohli vyzkoušet na vlastní kůži, vydají společnosti XSEED Games a Marvelous Europe hru No More Heroes III ve verzi pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 11. října v Severní Americe a 14. října v Evropě. V Japonsku mají do obchodů dorazit verze pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 a Xbox One o týden dříve, konkrétně 6. října.

V Evropě bude hra No More Heroes III k dispozici ve fyzické edici, která bude obsahovat kopii hry, nový artwork s herním obsazením od dvorního umělce série Yusuke Kozakiho, tři sběratelské karty a oboustranný plakát s Travisem a jeho Demzamtigerem.

Pro zajímavost, v Severní Americe bude No More Heroes III k dispozici ve fyzické Day 1 Edition (pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Xbox Series/One), která obsahuje kopii hry, artbook v měkké vazbě s více než 70 stranami konceptů a návrhů, soundtrack s 22 skladbami a pamětní motorkářskou poznávací značkou ze Santa Destroy a se dvěma novými ilustracemi pro obal hry a krabici Day 1 edice, které vytvořil také Yusuke Kozaki.

Otaku hrdina Travis Touchdown se vrací z důchodu do aktivní služby aby bránil Santa Destroy (a celou Zemi) v intergalaktické zkoušce síly a zároveň dokázal, že je víc než jen pouhý člověk, který občas mluví se svou kočkou.

Zatímco se bude Travis probojovávat pomocí svých katan a nové Rukavice smrti na vrchol žebříčku galaktických superhrdinů, No More Heroes III dorazí na nové platformy s vylepšeným HD vizuálem, frameratem a rychlejším načítáním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama