Noirová point-and-click adventura Bear With Me míří na hlavní konzole
Novinka Noirová point-and-click adventura Bear With Me míří na hlavní konzole

Noirová point-and-click adventura Bear With Me míří na hlavní konzole

Michal Burian

Michal Burian

Ve druhém čtvrtletí vyjde na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Na co se mohou hráči těšit?

Reklama

Zhruba rok po vydání PC verze se majitelé konzolí PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch dočkají svých verzí noirové point-and-click adventury Bear With Me. Konzolové verze můžete očekávat ve druhém čtvrtletí letošního roku a zahrnou všechny tři epizody s anglickým dabingem a titulky ve francouzštině, němčině, italštině, španělštině a ruštině.

O co v Bear With Me jde? Amber s pomocí detektiva Teda E. Beara řeší zmizení svého bratra a útoky Red Mana na Paper City. První epizoda hráče zavedla do domu Amber, kde kromě hledání bratra je velkým úkolem najít cestu do Paper City. Druhá epizoda odkrývá dění ve městě s průzkumem různých lokalit, zatímco ve třetí epizodě se více ponoříte do atmosféry Paper City a pomalu rozkryjete nejen místní poměry, ale i to, co spojuje Amber s Red Manem.

„Bear With Me je příjemná jednohubka, jež vás na pár hodin přenese do mysli malé holky, která ráda řeší záhady. Jde o velmi aktuální dílo s referencemi na pop kulturu a stylovým vizuálem. Vzhledem k tomu, že všechny tři díly jsou vydané, vám můžu koupi doporučit, šest hodin hry za patnáct euro je slušná nabídka,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze.

Pokud si chcete Bear With Me zahrát na PC, tak první epizoda je zdarma ke stažení ze Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama