Nomura: Final Fantasy VII Remake a Kingdom Hearts III před sebou mají ještě kus cesty
Final Fantasy VII Novinka Nomura: Final Fantasy VII Remake a Kingdom Hearts III před sebou mají ještě kus cesty

Nomura: Final Fantasy VII Remake a Kingdom Hearts III před sebou mají ještě kus cesty

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Režisér obou her ale doufá, že na letošních akcích předvede nějaký pokrok.

Reklama

Tetsuya Nomura je v současné době režisérem několika aktuálně připravovaných her. Najdeme mezi nimi Final Fantasy VII Remake pro PlayStation 4 a Kingdom Hearts III pro PlayStation 4 a Xbox One. V novém rozhovoru pro časopis Famitsu prozradil několik zajímavých novinek ohledně aktuálního vývoje svých her.

Tento rok oslavíme několik výjimečných jubileí. Máme tady 15. výročí Kingdom Hearts, 20. výročí Final Fantasy VII a 30. výročí celé série Final Fantasy. První otázky tedy logicky směřovaly na to, co můžeme v roce 2017 očekávat.

„Tak za prvé budeme v lednu vydávat Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, pak se chystáme v únoru předvést na Sapporo Snow Festivalu sněhové sochy z Final Fantasy VII, následuje vydání Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix v březnu a také odstartuje světové turné orchestru Kingdom HEarts. Možná že budeme schopni připravit něco na akci D23 Disney a také se připravujeme na zahájení Kingdom Hearts Unchained χ Season 2."

Na otázku, jestli dojde také k vydání kompletního balíčku, obsahující hry Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix a Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, nedal Nomura moc kladnou odpověď. Podle něj jde hlavně o načasování, které je v tomto případě velmi delikátní. V současné době se nic podobného nechystá. Komplexní edice všech her se na trh nedostane, ale chystá se krabice [patrně sběratelská - pozn. redakce], do které se vejdou obě hry. Nomura dokonce vyřkl myšlenku, že by mohla být bonusem na e-Store."

Následovalo zjišťování stavu vývoje Kingdom Hearts III: „I když nemůžu říct nějaké zásadní oznámení, tak i když se už proces vývoje hodně posunul, stále existují úplně nedotčené světy. Výroba teď probíhá hlavně na ještě neohlášených světech a je ve stavu, který nemůžeme prezentovat. Vzhledem ke stavu vývoje máme před sebou ještě velký kus cesty."

Asi nejžhavější otázka se ale stejně týká stavu vývoje Final Fantasy VII Remake: „Jsme stále ve fázi produkce. I když na tom děláme, omlouvám se, že budete na Kingdom Hearts III a Final Fantasy VII Remake čekat o něco déle. Je mi to velmi líto, ale rozhodl jsem se, že vytvořím hru, která splní vaše očekávání."

Ke konci rozhovoru ještě Tetsuya Nomura dodává asi to nejpodstatnější: „Loni jsem ani o jednom titulu neměl mnoho podstatných informací, ale letos chci náš postup na některé z akcí ukázat. Obě hry mají před svým vydáním ještě dlouhou cestu, ale pokud si chcete počkat na nějaké "překvapení", existuje mnoho dalších titulů, které budeme tento rok vydávat."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama