Norman Reedus potvrdil Death Stranding 2
Death Stranding Novinka Norman Reedus potvrdil Death Stranding 2

Norman Reedus potvrdil Death Stranding 2

Jan Urbančík

Jan Urbančík

58
Platformy PlayStation PlayStation 5

Natáčení právě začalo.

Reklama

Hra Death Stranding od studia Kojima Productions se řadí mezi poměrně kontroverzní tituly. Zatímco příběh je obecně velmi chválen, to samé už úplně neplatí o hratelnosti. Názory jsou zkrátka různé, ale rozhodně nelze popřít, že původní PS4 exkluzivita, která už se podívala také na PC a PS5, opravdu uspěla, na kontě už má přes 5 milionů prodaných kopií. Už delší dobu se spekulovalo o další Kodžimově hře a pokračování Death Stranding se zmiňovalo zdaleka nejčastěji. Nyní to ale zřejmě máme konečně potvrzeno.

Nastala však poměrně zvláštní situace, protože titul stále nebyl oznámen oficiálně od samotného studia. Místo toho se o potvrzení postaral herec Norman Reedus, který v Death Stranding ztvárnil hlavní postavu jménem Sam Porter Bridges. Je tak velmi pravděpodobné, že právě tuto roli si zopakuje také v pokračování. A jak že bylo vůbec potvrzeno? Stalo se tak v rozhovoru pro magazín Leo Edit. Vše začalo poměrně nevinným konstatováním, které nejprve shrnuje všechny projekty okolo seriálu The Walking Dead:

"Dobře, takže je tady kniha, blíží se poslední série, pak spin-off a také natáčíte Death Stranding, tu videohru."

A na to Reedus odpověděl následovně: "Právě jsme začali dvojku."

Zatím není úplně jasné, v jaké fázi vývoje hra je. Z jeho vyjádření to zní spíš tak, že začal motion capture a další povinnosti Reeduse, ale je velmi pravděpodobné, že samotný vývoj už nějakou dobu probíhá. Kdo ví, třeba se plnohodnotného oznámení dočkáme na letošním Summer Game Festu. Kodžima se ostatně na akcích Geoffa Keighleyho objevuje velmi často.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama