Novinka Not for Broadcast dostane strašidelné DLC

Not for Broadcast dostane strašidelné DLC

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Windows PC

Podíváme se v něm do opuštěného filmového studia.

Reklama

Zítra to bude přesně rok, co vyšla FMV hra Not for Broadcast, v níž se vžijete do role zaměstnance televize, který přepíná kamery, cenzuruje nevhodná slova a celkově se stará o to, aby bylo vysílání co nejlepší. Jde o vskutku unikátní počin, jehož předností není jenom originální hratelnost, ale především temný příběh, jnež zároveň často dokáže být velmi vtipný. Z naší recenze si hra odnesla krásných 9 bodů z 10.

Vývojáři z NotGames od vydání trochu mlžili o tom, co plánují dál, ale naznačovali, že s Not for Broadcast možná ještě tak úplně neskončili. A skutečně je tomu tak, v úterý večer oznámili rozšíření (autoři ho hned několikrát označují jako "první", což by mohlo znamenat, že v budoucnu přijdou další) s názvem Live & Spooky.

Ústřední roli v něm bude hrát stejnojmenná show, jež se zabývá paranormálními aktivitami. Lovci duchů tentokrát zamíří do opuštěného filmového studia, kde před lety jeden člověk záhadně zemřel. Novým prvkem v tomto DLC je například tlačítko pro speciální efekty duchů nebo také možnost výběru směru, kam se má štáb vydat dál. Vývojáři říkají, že během jednoho playthrough nemůžete navštívit všechna místa, a zároveň lákají na několik možných konců. Znovuhratelnost tedy má být poměrně vysoká.

Live & Spooky dorazí 23. března na PC. Cenu zatím neznáme, ale už nyní si rozšíření můžete přidat do wishlistu na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama