Nová DLC do multiplayeru The Last of Us Remastered
The Last of Us Novinka Nová DLC do multiplayeru The Last of Us Remastered

Nová DLC do multiplayeru The Last of Us Remastered

Michal Burian

Michal Burian

3

Koupit si můžete balíček s novými zbraněmi, skilly nebo maskami.

Reklama

Hrajete multiplayerovou část survival titulu The Last of Us Remastered a jste ochotni do hry více hráčů investovat další peníze? Pak si můžete koupit nová DLC, která přinášejí zbraně, skilly nebo masky. Tactical Weapons Bundle za 2,99€ přidá do hry novou brokovnici, Burst Pistol, Frontier Rifle a kuši. Každou zbraň si můžete koupit rovněž zvlášť za 0,99 euro.

K dispozici je také Risk Management Survival Skills Bundle za 3,99€. Obsahuje skilly Lone Wolf, Second Chance, Jack of All Trades, Lucky Break a Lethal Efficiency. Samostatně každý skill za 0,99 euro.

Potom je tu také Misfit Head Item Bundle s Viking Hat, Plague Mask, Smiley Mask, Outlaw Mask, Ski Goggles, Broken Gas Mask, Ballistic Helmet a Urban Camo Helmet za 6,99€. Každá maska samostatně za různou cenu, Plague je pouze součástí balíčku.

V neposlední řadě jsou tu ještě dva bundly Gestures. Druhý v pořadí má Dust Myself Off, Evil Laugh, Game Over a Intimidation, zatímco třetí You’re Done, Combat Formation, Stretch, a I’m Watching You.

Obsah je od včerejška na americkém PlayStation Store, dnes se objeví na evropském PSN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama