Nová hra autora Stardew Valley se více zaměří na souboje
Haunted Chocolatier Novinka Nová hra autora Stardew Valley se více zaměří na souboje

Nová hra autora Stardew Valley se více zaměří na souboje

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Kvůli tomu dojde na zakomponování různých ozvláštňujících mechanik.

Reklama

Eric Barone, tedy člověk stojící za fenoménem Stardew Valley, v říjnu oznámil svůj nový videoherní projekt zvaný Haunted Chocolatier. Jak už název napovídá, tak titul bude zaměřen na vyrábění čokolády, ale chybět nebude ani průzkum zdejšího prostředí, které z pohledu vizuálu zůstává věrné jeho předchozímu titulu.

Koncem října pak autor uveřejnil nový blogový příspěvek, v němž prozradil, že tato nová chystaná hra bude více zaměřena na souboje, které v ideálním případě mají být "zábavné, uspokojující a poutavé, avšak zároveň musí vhodně zapadat do celkové myšlenky titulu". Tudíž nedojde na zkopírování systémů ze Stardew Valley.

Z pohledu mechanik se pak lze těšit třeba na blokování za pomoci štítu, kdy to může vést k omámení nepřítele, kdy v takovém stavu ho rychleji odpravíte z povrchu zemského.

https://giant.gfycat.com/AdoredInfantileAmericanbadger.mp4

Nicméně k používání štítů nuceni rozhodně nebudete, jelikož titul nabídne i další podobné kusy výbavy, které třeba budou lépe sloužit hráčům s agresivnějším přístupem. Tyto dodatečné věci však minimálně prozatím zůstanou skryty.

Více detailů se o projektu můžete dočíst v našem starším článku.

Datum vydání hry se stále neví, avšak Barone předem prohlašuje, že titul spatří světlo světa až v té době, kdy on sám bude plně spokojen se zábavností každého jeho aspektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama