Nová IP od Epicu bude drasticky odlišná
Gears of War Novinka Nová IP od Epicu bude drasticky odlišná

Nová IP od Epicu bude drasticky odlišná

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Zbrusu nová značka, kterou má Epic Games představit na víkendových cenách VGA, prý bude něco zcela jiného, než na co jsme zvyklí.

Reklama

„Je to pro nás něco zbrusu nového a odlišeného,“ řekl Capps. „Nová IP, nová hra. Zatím nemluvíme o platformách a přesnějších detailech, avšak už na GDCE jsem se zmínil, že tým pracuje na několika nových projektech a je pro nás velmi osvobozující konečně vymyslet něco nového.“

„Milujeme Gears of War, byla to skvělá trilogie, která nám přinesla spoustu zkušeností a oddaných fanoušků. Značce se budeme věnovat i nadále, ale někteří vývojáři prostě potřebují přestávku. Takže tohle bude ten projekt, kde vyzkoušíme něco totálně odlišeného, což studio rozhodně potřebovalo. Pak se vrátíme k Gearsům a budeme mít spoustu skvělých nápadů,“ dodal.

Capps také poznamenal, že má Epic v zásobě hned několika nových projektů a má opravdu strach z toho, jak na ně fanoušci budou reagovat. Ačkoliv se o premiéře nedozvíme přesné platformy, už teď víme, že hra nebude pro handheld PSV. Na to se prý studio musí soustředit a hlavně zjistit, zda na přenosné konzoli patřičně poběží Unreal 3 Engine. V současné době to tedy vypadá na trojici ústředních platforem. Kterou přesně si hra vybere, ale jasné není. Těšme se na víkend.

Podle nedávných zpráv Epic Games připravuje hned několik projektů, včetně projektu u rodinného People Can Fly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama