Novinka Nová upoutávka a grafické režimy Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Nová upoutávka a grafické režimy Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

"Víc než jen remaster."

Reklama

Vydání předělávky hry Crisis Core se pomalu blíží. Prequel sedmého Final Fantasy, jenž vyšel původně v roce 2008 pouze pro PSP, se konečně podívá na moderní platformy.

Square Enix se nyní podělil o nový trailer, jehož hlavní sdělení je přímo v názvu – jde o víc než jen remaster. Vývojáři lákají především na výrazně předělanou grafiku, nový soundtrack, plnohodnotný japonský i anglický dabing či vylepšený soubojový systém.

Kromě nové upoutávky jsme se nicméně dočkali také tabulky, která napovídá, jak titul poběží na jednotlivých konzolích. Podívat se na ni můžete níže.

Hra poběží na 60 FPS pouze na nových konzolích, ale to rovnou i ve 4K (kromě XSS, kde je cílové rozlišení 1080p). Ostatní platformy se musí smířit pouze s 30 snímky za sekundu. Hráči na PC se nicméně mohou těšit na podporu až 120 FPS.

Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion vychází 13. prosince na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama