Nové demo Crysis 2 se blíží pro PC a Xbox 360
Crysis 2 Novinka Nové demo Crysis 2 se blíží pro PC a Xbox 360

Nové demo Crysis 2 se blíží pro PC a Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

15

EA a Crytek právě oznámili, že 1. března tohoto roku vydají nové multiplayerové demo Crysis 2 pro PC a Xbox 360 <strong>+ PS3 demo velmi brzy</strong>.

Reklama

Minulý měsíc si více než 1.7 milionů hráčů stáhlo multiplayerové demo pro Xbox 360 (naše dojmy z hraní si můžete přečíst zde) a dnes jsme se dozvěděli, že se blíží nové demo, které shodně zasáhne jak Xbox 360, tak PC.

Toto nové demo bude obsahovat dvě multiplayerové mapy – Skyline a Pier 17, stejně jako dva módy - Team Instant Action a Crash Site. První jmenovaný režim postaví dva týmy proti sobě s jednotným úkolem, zabít co nejvíce protivníků (jde tedy o klasický team deathmatch. Zatímco v Crash Site budete bojovat o kontrolu nad lokalitou. Nebude chybět ani sbírání důležitých bodů.

Multiplayerová demoverze byla oznámena pouze pro PC a Xbox 360, s tím faktem, že PlayStation 3 hráči se také dočkají a to prý velmi brzy.

Multiplayer v plné verzi nabídne šest herních módů - Instant Action, Team Instant Action, Crash Site, Capture the Relay, Extraction a Assault – na dvanácti různých mapách. Chybět nebude ani progresivní systém s 50 levely, získávání bodů pro upgrady, nejrůznější zbraně a nanooblek.

Crysis 2 vyjde 22. března v USA a 25. března v Evropě pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama