Nové detaily a obrázky z Legend of Grimrock 2
Legend of Grimrock 2 Novinka Nové detaily a obrázky z Legend of Grimrock 2

Nové detaily a obrázky z Legend of Grimrock 2

Michal Burian

Michal Burian

5

Tajemný ostrov Nex s novými, inteligentnějšími a nebezpečnějšími monstry, kde budou lesy, močály, tunely či starobylé ruiny.

Reklama

Zároveň s novými screenshoty ukazují ostrov Nex zveřejnilo studio Almost Human i nové detaily o pokračování tahového akčního RPG Legend of Grimrock.

Na ostrově Next, který je daleko od civilizace, se nedobrovolně ocitá skupina vězňů. Jde o hlavní postavy Legend of Grimrock 2. Skupinka musí řešit obtížnější hádanky, využívat nové mechaniky, čelit novým nebezpečnějším a inteligentnějším monstrům a prozkoumat temné lesy, močály ponořené do mlhy, podzemní tunely a starobylé ruiny, aby rozlouskli záhadu tajemného ostrova.

V Legend of Grimrock 2 bude vylepšený systém pro výrobu a používání magie, aby byl přístupnější hráčům a zábavnější. Kompletně přepracován byl systém schopností, který nově nahradil systém perků. Ten umožní flexibilnější vývoj dovedností postav. Krom toho se můžete těšit na nová kouzla a přes stovku nových předmětů, stejně tak na nové hratelné rasy, Ratling, novou třídu nebo střídání dne a noci.

Legend of Grimrock 2 vyjde někdy v letošním roce pro PC s operačním systém Windows a OS X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama