Nové detaily o Halo 5: Guardians
Novinka Nové detaily o Halo 5: Guardians

Nové detaily o Halo 5: Guardians

Jan Kalný

Jan Kalný

Uvidíme novou mapu a dozvíme se něco málo o starých i nových herních módech.

Reklama

Na nové Halo se snad těší každý správný majitel Xboxu One. Josh Holems ze studia 343 Industries přitom poodhalil roušku nové mapy a pár dalších detailů.

Onou novou mapou je The Rig nacházející se na planetě Meridian, kterou během kampaně hry budete dost navštěvovat. Na téhle konkrétní mapě byly testovány nové sparťanské schopnosti a také pár dalších věcí a v týmu patří mezi jednu z těch oblíbených.

Mezi módy pak patří klasický Slayer nebo Capture the Flag, ale zároveň se dočkáme například zcela nového módu Breakout, ve kterém budete mít pouze jeden život a celé to bude takové rychlejší a zároveň těžší.

Více informací se můžete dozvědět přímo z tohoto videa.

Aby toho ale nebylo málo a jen něco oficiálního, je čas na trochu uniklých věcí. Jedná se konkrétně o kus soundtracku, který byl v novém updatu bety. Ta už sice neběží, ale je stále přístupná pro ty, kteří ji mají nainstalovanou.

Samotné video najdete dole. Druhou uniklou věcí je šestice obrázků z menu hry, a to jak z nastavení, tak z úpravy vaší postavy. Pro úplnost jenom připomínáme, že hra vychází už 27. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama