Novinka Nové gameplay záběry ze hry Paper Mario: The Thousand-Year Door

Nové gameplay záběry ze hry Paper Mario: The Thousand-Year Door

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Remake láká především na hezčí vizuál a vylepšený soundtrack.

Reklama

Životní cyklus Nintenda Switch se pomalu chýlí ke konci a velké nové hry na tuto platformu ustoupily především předělávkám těch starších. Jednou takovou je i chystaný Paper Mario: The Thousand-Year Door. Titul od studia Intelligent Systems, který původně vyšel před 20 lety na konzoli GameCube a dočkal se velmi vysokých hodnocení. Letos se hráči na Switchi dočkají zmodernizované podoby.

Právě na tu nyní Nintendo láká několikaminutovou ukázkou, která představuje základní prvky tohoto RPG, jež se odehrává ve světě celém z papíru, na což jsou samozřejmě mnohé mechaniky navázány. Postupně se setkáváte se zajímavými postavami, které doplní vaši partu, zatímco pátráte po legendárním pokladu ukrytém za titulními dveřmi.

Zajímavostí je pak fakt, že souboje jsou sice tahové, ale s aktivními prvky ve formě quick-time eventů, které mohou zvýšit hodnotu vašeho útoku či naopak umožní blokovat nepřátelské údery. Oproti původní hře se pak můžete těšit především na hezčí vizuál s vyššími detaily i rozlišením, ale také na zmodernizovaný soundtrack, byť je zde možnost zapnout si ten původní.

Já už jsem se do předělávky taky pustil a po několika odehraných hodinách si zatím odnáším velmi pozitivní dojmy, druhý Paper Mario působí i 20 let po původním vydání velmi zábavně. Mechanicky zase tak moc nezestárl a rozhodně má co nabídnout i dnešním hráčům, včetně velmi povedeného audiovizuálu. Na delší zhodnocení je ale samozřejmě příliš brzy a plnou recenzi vám přinese, jakmile to embargo umožní.

Paper Mario: The Thousand-Year Door vychází 23. května na Nintendo Switch. Hru si můžete pořídit na Alza.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama