Nové herní knihy
Novinka Nové herní knihy

Nové herní knihy

Xzone

Xzone

Spousta obrázků i jeden velký herní příběh

Reklama

Inzertní PR článek

Léto je nejen ideální čas na dohánění herních restů, ale také perfektní chvíle pro listování dobrou knížkou na pláži. A proč rovnou nezůstat v herním světě. Do Xzone nám dorazila nová várka herních artbooků, které nabízí zajímavý vhled do tvorby her.

Například The Art of DOOM Eternal odhaluje spousty drobných detailů, kterých si při démonické akci nevšimnete. Člověk by ani nevěřil, jak může být "hloupá" akční řežba neskutečně vizuálně promakaná.

Fanoušky retro stylizace a ruční animace pak naprosto nadchne The Art of Cuphead. Artbook je nekonečnou studnicí informací a nákresů, jenž se autorům za mnoho let vývoje nahromadily. Oproti ostatním knihám tohoto typu se zde nešetří dlouhými texty. O tvorbě téhle stylové záležitosti se dozvíte opravdu první poslední.

V The Last of Us Part II sice už přímo ve hře vypadá každé zákoutí jako nádherný artwork, ale i přesto má kniha co nabídnout. Například rané návrhy Ellie, Diny i Abby. A věděli jste, že Ellie v jedné fázi vývoje měla mít psího parťáka?

Mezi další nové kousky patří například knihy The Complete Art of Guild Wars, The Art of Wolfenstein: Youngblood, The Art of Darksiders Genesis nebo brzy očekávané knihy Alien: 40 Years 40 Artists a The Art of Ghost of Tsushima. Všechny najdete pěkně pohromadě na Xzone.cz.

Kdo si ovšem raději čte, místo obdivování nádherných obrázků, určitě uvítá velký příběh o vzniku herní legendy jménem Prince of Persia. Kniha je původním dobovým deníkem Jordana Mechnera z let 1985 až 1993. Své záznamy doplnil o řadu fotografii a také o zajímavé poznámky ze současnosti. Čtení je vhodné pouze pro pokročilejší angličtináře, ale odmění je poutavým nahlédnutím do mysli herního vývojáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama