Nové in-game obrázky z Tropico 5
Tropico 5 Novinka Nové in-game obrázky z Tropico 5

Nové in-game obrázky z Tropico 5

Michal Burian

Michal Burian

1

El Presidente se připravuje na další dlouhou pouť.

Reklama

Německý PC Games se dostal k novým obrázkům, které jsou pořízené přímo při hraní nadcházející budovatelské strategie Tropico 5. Singleplayerová kampaň má mít rovných 15 misí rozdělených na dva ostrovy. Po výběru se dostanete do hry, kdy v kůži El Presidente rozhodujete o osudu svého ostrova. Postupně stavíte domy, knihovny, plantáže apod. a určujete směr svého lidu.

O obohacení herního zážitku se podle Marca Brehmena stará nový obchodní systém, který je více automatický. Pokud budete vyvážet zboží, čeká vás uzavření pokud možno lukrativních smluv, které jsou obvykle uzavřeni na pět let, což zajistí potřebný příjem. Abyste mohli obchodovat, musíte mít lodě a volnou obchodní cestu.

Se svým vojskem budete prozkoumávat zahalené části ostrova, kde naleznete potřebné doly na železo, uhlí a zlato. Zapomínat nemůžete ani na své bezpečí, čas od času budete muset čelit útoku na svou osobu nejen z řad ostatních národů, ale také nespokojených občanů, potažmo křiváků, a pirátů.

V pozdější době budou ulice a váš palác střežit tanky a na pobřeží budou kotvit letadlové lodě s potřebnou leteckou podporou.

"Vy, jako El Presidente, nejprve převezmete kontrolu nad nechvalně proslulým ostrovem Tropico během raných koloniálních časů. Potom se přes staletí světových změn vydáte na nové dobrodružství. V obou případech musíte čelit měnícím se potřebám svého lidu, stejně tak dávat pozor na nepřátelské vlády a frakce. Položte základy své vlastní dynastie," popisuje vydavatel hru.

Těšit se můžete na pokročilé obchodní mechaniky, technologie, vědecko-výzkumné stromy, prozkoumávání ostrova nebo na kooperaci a multiplayer až pro čtyři hráče.

Tropico 5 vychází již 23. května pro PC, v létě bude následovat Mac a Xbox 360 a někdy během podzimu PlayStation 4 verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama