Nové info o multiplayeru Binary Domain
Binary Domain Novinka Nové info o multiplayeru Binary Domain

Nové info o multiplayeru Binary Domain

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

Sega zveřejnila bližší detaily o multiplayerové části zajímavě vyhlížející sci-fi akce Binary Domain.

Reklama

Současně s uvedením hry na trh bude k dispozici šest módů, jež bude možné hrát vždy ve dvou až deseti lidech. Kooperace pak bude přístupna partičkám o čtyřech hlavách.

Módy jako Free for All (všichni proti všem), Team Deathmatch (souboj dvou týmů) a Team Survival (první kdo získá tři z pěti kol vyhrál) asi ne třeba blíže představovat.

Rovnou se proto vrhneme na zbylé tři a začneme módem Operation. V něm se proti sobě postaví týmy o jednom až pěti hráčích na každé straně, přičemž chvíli útočí jedni a chvíli druzí. Cílem přitom je zničit obráncům za použití bomb klíčové budovy.

Data Capture sází na stejné rozdělení skupin, avšak tentokrát jde o sběr dat. Před každým zápasem oba týmy kolem domovské lokace rozmístí kapsle s informacemi, jež má protivník za úkol najít a ukrást.

V Domain Control se pak stejně jako v Operation plynule střídáte v útoku a bránění a vaším úkolem je obsadit tři kontrolní body.

Bez ohledu na zvolený mód si budete moci vždy vybrat jedno z pěti povolání - Soldier, Scout, Sniper, Heavy Gunner, Striker - kdy každé začíná s jiným typem zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama