Nové informace o třídách a nepřátelích v Destiny
Destiny Novinka Nové informace o třídách a nepřátelích v Destiny

Nové informace o třídách a nepřátelích v Destiny

Michal Burian

Michal Burian

4

Představení trojice tříd a čtveřice nepřátel. Vše navíc doplněno o trailer a obrázky.

Reklama

Nová podoba oficiálních stránek first-person střílečky Destiny sebou přinesla nové informace o třídách a nepřátelích. Vašim hlavním úkolem bude eliminovat sílící hrozbu v podobě mimozemšťanů v naší Sluneční soustavě. Pomáhat vám budou ostatní hráči, stejně tak přátelští emzáci. Bojovat budete na Zemi, stejně tak na bývalých koloniích nacházejících se na Měsíci, Marsu nebo Venuši. O všechny lidstvo přišlo na konci Zlatého věku končícího Kolapsem.

Ex-tvůrci série Halo představili první tři hratelné třídy. Jsou jimi Titáni s ohromnou palebnou silou a odolností, Warlock (čaroděj) disponující tajemnou energii od mimozemské rasy Traveler a Hunters (lovec). Lovci se pochlubí rychlostí a především se schopnostmi přežít v divočině a pustině, stejně tak se řadí mezi experty na boj na dálku.

V kůži těchto jedinečných postav budete bojovat proti čtyřem typům nepřátel (možná jich nakonec bude víc). Seznámit se tak můžete s odolnými bytostmi Fallen, kteří nepotřebují žádné těžké brnění díky své upravené fyziologii. Cestují tak nalehko, stejně tak bojují. Díky tomu jsou velmi rychlý, jejich předností je udeřit a rychle zmizet.

Hive jsou odporné bytosti nalézající se hluboko pod povrchem Měsícem, kde ukrývající mnoho temných a děsivých tajemství. Jako třetí tu máme sériově vyráběné stroje Vex. Nikdo neví, z jakého kovu slitiny byly vlastně vyrobeny. Všechny pokusy o komunikaci s nimi selhaly. Jsou nepřátelští, neúprosní a smrtící.

Posledním nepřítelem bude Cabal. Jde o společnost dobývající nové světy za jediným účelem - průmysl. Pokud se s nimi setkáte (věřte, že se tak stane), tak se připravte, mají totiž masivní armádu, vozidla a všechno okolo.

Pro více informací vám doporučujeme navštívit oficiální stránky.

Destiny vyjde 9. září pro PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama