Nové obrázky z Warhammer: Vermintide 2
Warhammer: Vermintide 2 Novinka Nové obrázky z Warhammer: Vermintide 2

Nové obrázky z Warhammer: Vermintide 2

Michal Burian

Michal Burian

3

Prohlédnete si prostředí a několik různých protivníků.

Reklama

Pokračování kooperativní akce Warhammer: The End Times - Vermintide je nám dnes přiblíženo prostřednictvím nových screenshotů. Na nich si prohlédnete různorodé prostředí a několik protivníků.

Vermintide 2 slibuje hned několik zajímavých novinek. Tou hlavní je kooperace pro čtyři hráče, viscerální kontaktní boj, výběr z pěti hrdinů (u každého postupný vývoj s možností zvolit jednu ze tří cest) a systém Heroic Deeds. Dále dojde k vylepšení systému lootu a talentových stromů. Těšit se můžete na nové zbraně, další zástup nepřátel, nové lokality a v neposlední řadě na podporu modifikací a dedikované servery.

Noví hrdinové a zbraně budou potřeba. Ve světě Vermintide 2 totiž nebudete bojovat jen proti krysím Skavenům, ale i proti další hrozbě. Tu představují válečníci Chaosu. Se Skaveni a Chaosem se utkáte v Helmgartu a kolem něj. Jde o opevněné město, které chrání hranice Říše.

Na Warhammer: Vermintide 2 se můžete těšit na začátku roku 2018 ve verzích pro PC. Později dorazí hra i na PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: DSOGaming.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama