Nové ovladače AMD odhalily DiRT 4
DiRT 4 Novinka Nové ovladače AMD odhalily DiRT 4

Nové ovladače AMD odhalily DiRT 4

Michal Burian

Michal Burian

16

<strong>Aktualizace</strong>: DiRT 4 se objevil i v ovladačích grafických karet Nvidia.

Reklama

Aktualizace: Pokud jste si 15. dubna odpoledne říkali, že AMD do svých ovladačů přidali DiRT 4 omylem, tak pro vás máme další důkaz existence rallye závodů od Codemasters. Po AMD se totiž DiRT 4 objevil i v ovladačích grafických karet Nvidia. Konkrétně jde o 3D profil DiRT 4, který je hodnocen jako excelentní. To v podstatě znamená, že hra byla testovaná a je kompatibilní s 3D Vision setem od Nvidie. Navíc Nvidie přidala SLI profil pro závodní hru od Codemasters.

Původní zpráva

(Původně vydáno: Středa 15.4.2015 17:42) Codemasters teče do bot, poslední hry se jim moc nevydařily a je více než jasné, že se tvůrčí celek vrátí k oblíbenému závodnímu rallye titulu DiRT. Ostatně po něm volá velká skupinka hráčů, která chce návrat do starých dobrých časů.

Codemasters zatím nový DiRT oficiálně nepotvrdili, pouze několikrát naznačili, že by na něm mohli pracovat. Vypadá to, že se brzy dočkáme oznámení. Nové ovladače určené pro grafické karty AMD totiž odhalily, že DiRT 4 už je v hratelné podobě. Pravděpodobně jde o betu/alfu, protože se podle AMD vyskytují problémy s výkonem při některých konfiguracích.

Na oficiálních stránkách AMD byly vyjmenované následující hry, pro které je určena aktualizace ovladačů: DiRT 4, Galactic Civilizations III, Grand Theft Auto V, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Mortal Kombat X a Sleeping Dogs : Definitive Edition.

U známých problémů potom krom DiRT 4 ještě Far Cry 4 (pády hry při přepínání zobrazování hry v okně a na celou obrazovku), Battlefield Hardline (změna rozlišení vSync) nebo Ground Zeroes (pády hry při nižším rozlišení).

O chybu se určitě nejedná. Můžeme tak očekávat, že v nadcházejících dnech, týdnech či měsících dojde k oznámení DiRT 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama