Crime Boss: Rockay City Novinka Nově oznámený český Crime Boss: Rockay City ukazuje gameplay

Nově oznámený český Crime Boss: Rockay City ukazuje gameplay

Filip Svoboda

Filip Svoboda

13
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Vývojáři z InGame vypustili šestiminutovou ukázku.

Reklama

Hra Crime Boss: Rockay City, kterou oznámilo brněnské studio InGame na čtvrtečních The Game Awards se po prvním traileru dočkala i oficiálního gameplaye. I když jde o sestříhanou ukázku z hraní, vytváří poměrně ucelenou představu o tom, jak se titul ne nepodobný Payday bude hrát. Vývojáři každopádně upozorňují, že nejde o finální podobu hry, která je stále ve vývoji.

Šestiminutové video nás provede misí, ve které skupina postav pokusí ukrást z trezoru banky dvě sochy. Postup je takový, jaký byste asi očekávali. Nejdříve je potřeba se do budovy dostat, hráči využijí třeba slaňování, poté musí splnit několik na sebe navazujících úkolů, aby se dostali do samotného trezoru a zajistili způsob, kterým dostanou kořist ven. To vše doprovází tiché odstraňování členů ochranky.

Po vloupání do trezoru se spustí alarm a následuje chaotická přestřelka. Pro hrdiny ale mise dopadne úspěchem, sochy vyzvedne vrtulník skrz dříve otevřenou střechu a samotná skupinka lupičů odpluje na motorovém člunu.

Mimo samotný gameplay láká český titul na velmi zajímavé obsazení, které skýtá jména jako Michael Madsen, Kim Basinger nebo Danny Glover. Hra se pyšní také sympatickou cenovkou na Epic Games Store, kde 28. března exkluzivně vyjde. Později dorazí také na konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama