Nové případy Sherlocka Holmese s českými titulky
Novinka Nové případy Sherlocka Holmese s českými titulky

Nové případy Sherlocka Holmese s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

13

PC verze s profesionálními českými titulky, zatímco konzolové jen v angličtině.

Reklama

Česká distributorská společnost Comgad oznámila, že na první polovinu letošního roku připravuje na českém a slovenském trhu uvést hru Sherlock Holmes: Crimes & Punishments. PC verze bude obohacena o profesionální české titulky a vyjde pod názvem Sherlock Holmes: Zločin a trest, zatímco konzolové verze budou v angličtině s původním názvem.

Nová hra Sherlock Holmes s podtitulem Zločin a trest naváže na úspěch předchozího dílu Odkaz Sherlocka Holmese a zároveň přinese důležité změny co do grafiky a zážitku. Poprvé v historii opustí Frogware Studios svůj vlastní grafický engine. Nejnovější dobrodružství Sherlocka Holmese poběží na Unreal Engine 3 od společnosti Epic, díky čemuž v kvalitě grafiky výrazně předběhne předchozí díly.

Na rozdíl od předchozích dobrodružství Sherlocka Holmese nebudete během detektivova vyšetřování ve Zločinu a trestu pouhým divákem. Nyní jste na tahu vy, abyste se stali Sherlockem Holmesem a vedli své vlastní vyšetřování – a to hned několik, protože ve skutečnosti vás čeká hned 6 napínavých případů! Vraždy, zmizení, okázalé krádeže a další vyšetřování vám představí špičku detektivního žánru. Tyto případy budou vaším denním chlebem, přesně podle vzoru románů od sira Arthura Conana Doyla.

V novém traileru, jehož českou verzi můžete zhlédnout níže, sledujete Sherlocka, kterak si počíná při vyšetřování vraždy. Ta zahrnuje námořníka, harpunu na velryby a řadu podezřelých. Mějte prosím na paměti, že ačkoliv toto video může naznačit jeden z možných závěrů, jedná se pouze o jeden z možných výsledků. Na základě VAŠEHO postupu při vyšetřování budete moci poukázat na různé viníky z vašeho seznamu podezřelých… a rozhodnout o jejich osudu: pomlčíte o jejich zločinu, nebo nestranně učiníte spravedlnosti zadost?

Kromě své výstřednosti předvádí Sherlock v tomto videu také svůj mimořádný detektivní talent, s jehož pomocí budete vyšetřovat každý případ: jeho schopnost spojit zdánlivě nesouvisející indicie a vydedukovat z nich fakta, jeho talent odhadnout život osoby jen na pouhý pohled, jeho dovednost představit si a rekonstruovat minulou událost z pozorování klíčových detailů na místě zločinu… A v neposlední řadě objevíme i novou herní „tabuli dedukcí“, která nepředstavuje samotný mozek Sherlocka Holmese! Zde si spojíte všechny indicie a další nashromážděné informace a odvodíte fakta, rozhodnete o podezřelých a nakonec zjistíte, kdo mohl zločin spáchat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama