Nové studio firmy PUBG Corporation vede bývalý tvůrce Dead Space a Call of Duty
Novinka Nové studio firmy PUBG Corporation vede bývalý tvůrce Dead Space a Call of Duty

Nové studio firmy PUBG Corporation vede bývalý tvůrce Dead Space a Call of Duty

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Glen Schofield vytváří originální příběhovou hru v rámci světa PUBG.

Reklama

Multiplayerová battle royale akce PlayerUnknown's Battlegrounds získala pozornost hráčů z celého světa. Společnost PUBG Corporation hodlá v budoucnu využít popularity své hry a chce hráče zlákat na originální příběhovou hru vytvořenou ve světě PUBG. Na nepojmenovaném titulu pracuje studio Striking Distance, které vede Glen Schofield, bývalý viceprezident a generální manažer Sledgehammer Games a Visceral Games, který spolupracoval na řadě dílů ze série Call of Duty a byl nápomocen při tvorbě hororové akce Dead Space.

Schofield byl pověřen společností PUBG Corporation, aby od základu sestavil vývojový tým světové třídy a vytvořil novou příběhovou hru ve světě PlayerUnknown's Battlegrounds. Schofield je z této možnosti nadšen a těšíte se na to, až se ponoří do universa PUBG.

Rozhodně se nepovažuji za nějakého extra kreativního člověka, ale opravdu si nedokážu představit příběhovou hru vytvořenou ve světě PUBG. Vlastně mi ani není známo, že tahle battle royale záležitost má nějaké universum. Vždyť jsou to pouze ostrovy, na kterých hráči bojují o přežití. Tak uvidíme, co vlastně Schofield s novým týmem vytvoří. Klidně může jít jen o příběhový mód do současného PUBG, stejně tak to ale může být samostatná hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama