Overwatch Novinka Nové video vám detailněji osvětlí příběh Overwatch

Nové video vám detailněji osvětlí příběh Overwatch

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Stroje nelze nechat bez kontroly.

Reklama

Overwatch je hrou, která rozhodně nemá špatné příběhové pozadí, většina hráčů se proto velmi těšila na to, až se v rámci Overwatch 2 budou moci více ponořit do vyprávění zaměřené na tento svět. Plnohodnotné kampaně se však nakonec komunita nedočká, přestože nějaký ten PvE obsah přeci jen přítomen bude. Aby tvůrci udělali hráčům trošku radost, aktuálně vypouštějí třídílnou sérii videí GENESIS. Ta se zaměřuje na to, jak se vlastně lidstvo dostalo do situace, v níž je v době dění děje Overwatch 2.

Nové video vám detailněji osvětlí příběh Overwatch

Jednou z hlavních postav celého videa je „robotka“ Aurora. Tedy ona a také umělá inteligence Anubis, která se jednoho krásného dne rozhodla, že problematickým faktorem je lidstvo a ideální cestou, jak zlepšit podobu světa, bude prostě tuto vadu na kráse odstranit. Náš druh to v souboji s tímto nepřítelem neměl snadné. Jak to už však bývá, na scéně se objevila parta specialistů seskupených ve skupině Overwatch, jimž se povedlo změnit směr války. Video je to velmi pěkné, takže rozhodně doporučujeme si jej pustit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama