Novinka Nové záběry z Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nové záběry z Mario + Rabbids Sparks of Hope

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

Vývojáři představili přepracovaný soubojový systém, hratelné postavy a skladatele.

Reklama

Už v úterý na akci Nintendo Direct Mini jsme se dozvěděli datum vydání chystané hry Mario + Rabbids Sparks of Hope, pokračování úspěšné tahové strategie z roku 2017. Ubisoft však ve středu uspořádal ještě samostatnou showcase, na které jsme se dozvěděli další podrobnosti.

Jako první došlo na výživnou ukázku hratelnosti. Základ sice zůstává stejný jako v Kingdom Battle, ale soubojový systém prošel výraznými změnami. Tentokrát už se postavy nebudou pohybovat po políčcích, ale volně, a to dokonce v reálném čase. Souboj jako takový je však stále tahový, takže jde o poměrně zajímavý mix. Důležité bude samozřejmě používat ve správný čas správné schopnosti jednotlivých hrdinů. Kromě nich nám budou pomáhat také malá stvoření "Sparks", po nichž prahne temná entita jménem "Cursa", která je nebezpečím pro celou galaxii.

Co se týče hratelných postav, vrátí se ty z prvního dílu, ale je zde také pár nováčků. Konkrétně Rabbid Rosalina a záhadná Rabbid známá jako "Edge", jejíž hlavní zbraní je meč. Ani to ale není všechno, k partě se totiž tentokrát připojí i Bowser, úhlavní nepřítel Maria. A proč se tak rozhodl? Cursa mu vzala celou jeho armádu, kterou chce získat zpátky, a tak mu nezbylo nic jiného než s Mariem a jeho přáteli spolupracovat.

Kromě ukázky ze hry jsme se pak dočkali také velmi zajímavého oznámení, které se týká skladatelů. Vrátí se Grant Kirkhope, jenž složil soundtrack pro první díl, ale tentokrát není sám. Připojil se k němu Gareth Coker, který se proslavil především hudbou z obou dílů Oriho, ale podílel se například také na soundtracku pro Halo Infinite. Dva skladatele pak doplní ještě jedna žena, kterou je Jóko Šimomura. Ta složila hudbu například pro Final Fantasy XV či sérii Kingdom Hearts.

Mario + Rabbids Sparks of Hope vyjde 20. října tohoto roku a míří exkluzivně na Nintendo Switch. Hru si můžete předobjednat už nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama