Nové záběry z úžasného ARPG Lost Ark
Lost Ark Novinka Nové záběry z úžasného ARPG Lost Ark

Nové záběry z úžasného ARPG Lost Ark

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

Podívejte se, jak při testování vypadalo připravované korejské MMO od studia Smile Gate.

Reklama

Asi před rokem odhalila korejská společnost Smile Gate nově připravované hack & slash MMORPG Lost Ark. Na výběr jsou více než 4 herní třídy, ale počítat máme výhledově i s dalšími. Každá je unikátní svými schopnostmi a dovednostmi. Hra nabízí takzvaný Tripod System, což lze přirovnat k dovednostním runám v Diablu III.

Hráči mezi sebou mohou spolupracovat, aniž by byli ve skupině. Využít to lze třeba při zdolávání lehčích bossů. Následně jsou k dispozici tři typy hlavních bossů. První skupinu tvoří Guardiani, pak bossové z otevřených plání a poslední jsou bestie z dungeonů. Během bitvy s bossy se vám pak ukazují další, vedlejší cíle, ale zcela zásadním prvkem stále zůstává týmová souhra. Titul nabízí také spoustu miniher, třeba závody v pití a najdete zde také PvP arénu se sólovými i týmovými režimy.

Ale abychom nemluvili pouze teoreticky a prozradili, proč tuto hru vzpomínáme. Nabízíme vám totiž ukázku z testování hry, které proběhlo letos v srpnu. A i když stále netušíme, kdy má přesně dojít k plnému spuštění služby, vypadá testovaný produkt velmi schopně. Pod novým videem ještě naleznete rok starou, 20 minut dlouhou, ukázku z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama