Noví Vetřelci zamíří ke špičce, říká Sega
Aliens Novinka Noví Vetřelci zamíří ke špičce, říká Sega

Noví Vetřelci zamíří ke špičce, říká Sega

Michal Maliarov

Michal Maliarov

8

Jak jste si mohli přečíst již v <a href="../../novinky/4563/chysta-se-dalsi-vetrelci-hra" target="_self">ranní newsce</a>, studio Creative Assembly vyvíjí pro konzole novou hru na motivy Vetřelců. A míří s ní hodně vysoko.

Reklama

Creative Assembly, studio vlastněné společností Sega a známé především svou strategickou sérií Total War, dnes využilo relativně malou konferenci k více než zajímavému oznámení. Chystá totiž pro konzole současné generace novou hru z univerza Vetřelců, která se má postavit vedle takových hitů, jakými jsou např. Red Dead Redemption či Batman: Arkham Asylum.

Někomu by se mohlo zdát divné, že se do značky, která byla vždy prezentována zběsilou akcí a hororovými momenty, pouští studio zaměření na taktické strategie. Pro Segu to ale bylo jednoduché řešení.

„Creative Assembly k nám přišlo s nápadem, ukázalo demo a my jsme byli nadšeni,“ řekl Gary Dunn, vedoucí produkce Segy. „Dlouho jsme o tom přemýšleli, ale pokud je studio něčím známo, je to vysoký standard jejich projektů a my doufáme, že toto DNA poteče i skrze chystaný titul.“

Je samo o sobě zajímavé, že studio stihlo skomponovat dohromady demoverzi za tak krátký čas. O to více, protože naznačuje styl, který je studiu vlastní – strategii. Na výstavu E3 se však titul ještě nepodívá.

„Jedním z prvních klíčových prvků, který jsme vysvětlili vývojářům byl fakt, že jsme nechtěli jen další hru na motivy filmu. Plánujeme se dostat na úroveň Red Dead Redemption nebo Arkham Asylum. Chceme devadesátiprocentní hru, která k hráčům promluví nejen protože se jedná o veleznámou značku.“

Noví Vetřelci jsou tak ve vývoji pro neoznámené konzole (tipujeme ale PS3 a Xbox360) a nemají stanovené datum vydání. Na další informace si holt budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama