Novinářské embargo na Returnal údajně padne tuto noc
Returnal Novinka Novinářské embargo na Returnal údajně padne tuto noc

Novinářské embargo na Returnal údajně padne tuto noc

Martin Zavřel

Martin Zavřel

6
Platformy PlayStation PlayStation 5

Zahraniční magazíny již začaly lákat na své články a streamy.

Reklama

Na Twitteru, Redditu a dalších herních fórech se před pár hodinami začaly šířit upoutávky na novinářské dojmy z hraní nejočekávanější hry měsíce, kterou je PlayStation 5 exkluzivita jménem Returnal. Články i videa údajně udeří ve dvě hodiny ráno našeho času. S ohledem na NDA to nemůžeme oficiálně potvrdit ani vyvrátit, nicméně pokud by to byla pravda, můžete se spolehnout, že bychom si na termín embarga také něco nachystali.

Returnal aktuálně dominuje titulkům některých magazínů také díky tvrzení, že hra poběží s ray tracingem v poctivých 4K 60fps (což by jí díky těm gejzírům arkádových vizuálních efektů mohlo obzvlášť slušet):

V redakci se o hře vášnivě bavíme již měsíce. Na jednu stranu máme vysoká očekávání od hratelnosti, jelikož autoři mají na kontě 25 let vývoje vynikajících arkádových stříleček, včetně kultovního Resogunu, který svého času předvedl výkon tehdy nové konzole PlayStation 4 lépe, než lecjaká "velká" hra. Na druhou stranu se trochu bojíme kombinace arkádových explozí se zdánlivě vážným příběhem a "dospěle filmovou" výpravou. Otazníky kromě toho visí také nad rozsahem hry, která se prodává za plnou cenu nových PS5 titulů. Atmosféra výpravného sci-fi hororu i potenciál žánrově nezvyklé kombinace nás ale samozřejmě velmi láká, takže nezbývá, než počkat na ty vlastní dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama