Novinky kolem Kingdom Hearts
Kingdom Hearts 3 Novinka Novinky kolem Kingdom Hearts

Novinky kolem Kingdom Hearts

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Kingdom Hearts III dostává update 1.09 a 1.07 a čeká nás mobilní Project Xehanort.

Reklama

Na japonském Twitter účtu hry Kingdom Hearts se včera objevilo několik Q&A příspěvků pod názvem 13 Questions of Darkness. Primární informací je skutečnost, že se vývojářský tým Kingdom Hearts rozdělil na dva: Kingdom Hearts III a Kingdom Hearts Union x. A jeden z těchto týmů měl v nejbližší době oznámit práci na novém titulu.

V příspěvku se uvádělo, že tradiční Kingdom Hearts tým bude nadále pracovat na svém úkolu a tým Kingdom Hearts Union x vydá zítra [tj. dnes 23. ledna] neočekávané oznámení. Navíc kromě týmů Kingdom Hearts III a Kingdom Hearts Union x existují v současné době dva nové vývojářské týmy a jeden z titulů na kterém pracují bude brzy představen.

Díky dnešnímu vydání nejnovější aktualizace a novému obsahu ke stažení pro Kingdom Hearts III: Re Mind pro PlayStation 4 verzi, se otázky dotkly také potenciálních budoucích aktualizací a dalších DLC: "Momentálně nemáme naplánované další aktualizace, ale pokud se něco [myšleny bugy atp.] v budoucnu objeví, vyřešíme to. Co se týče obsahu ke stažení, je Re Mind prvním a posledním. Již pracujeme na dalším titulu."

Nakonec došlo také na, v minulosti oblíbené, rozšířené verze Kingdom Hearts titulů v podobě Final Mix verzí. Odpověď na toto téma je prozatím nicneříkající: "V současnosti neexistují žádné konkrétní plány [pro vydání Final Mixu]. Je tady možnost, že se v budoucnu objeví na nových platformách, ale neuvažujeme nad tím a ani nevíme, jestli to bude další „Final Mix“."

Novinky kolem Kingdom Hearts

K oznámení nového titulu dnes skutečně došlo. Společnost Square Enix oficiálně oznámila nový Project Xehanort, což má být spin-off série Kingdom Hearts pro iOS a Android. Vyjít má na jaře tohoto roku a máme počítat s nákupy v aplikaci. Slogan hry s pracovním názvem Project Xehanort zní: "Why did he become the seeker of darkness?"

Square Enix také spustili kampaň "Guess the Name", ve které mají fanoušci hádat oficiální titul projektu Xehanort. Na tomto odkazu najdete pravidla, pokud se chcete kampaně zúčastnit. Vyhrát můžete nějaké hodnotné ceny.

Oficiální anglickou internetovou stránku Projectu Xehanort najdete zde a japonskou stránku na tomto odkazu.

Novinky kolem Kingdom Hearts

Poslední dnešní informace se týká aktualizace verze 1.09 a 1.07 pro Kingdom Hearts III. Ty jsou od dnešního dne k dispozici a obsahují nové Keyblades Oathkeeper a Oblivion a nové formy a schopnosti, aktualizují menu, upravují předělové filmečky a opravují různé chyby.

Kingdom Hearts III je nyní k dispozici pro PlayStation 4 a Xbox One. DLC Re Mind je ke stažení od dnešního dne pro PlayStation 4 verzi a pro Xbox One verzi od 25. února. Naši recenzi Kingdom Hearts III si můžete přečíst zde nebo navštivte naše obchody Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Square Enix a Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama