Odložení Kingdom Hearts: Dark Road a Liar Princess na telefonech
Novinka Odložení Kingdom Hearts: Dark Road a Liar Princess na telefonech

Odložení Kingdom Hearts: Dark Road a Liar Princess na telefonech

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Ukázka ze SAO: Alicization Lycoris, dále Kandagawa Jet Girls v létě nebo Blaster Master Zero I a II na PS4.

Reklama

Kingdom Hearts: Dark Road

S dnešními novinkami zabrousíme trochu víc na platformu chytrých telefonů, ale nezačneme vesele. Square Enix totiž odložil vydání hry Kingdom Hearts: Dark Road. Tento nový titul ze série Kingdom Hearts, který je společně s Union χ určen pro iOS a Android, byl z původně plánovaného jarního termínu vydání přesunut na "někdy".

Na oficiálního Twitter účtu hry se můžeme dočíst že: "Vzhledem k současným podmínkám byl vývoj Kingdom Hearts: Dark Road zpožděn. Omlouváme se za pozdní aktualizaci stavu vývoje, protože jsme se snažili najít nějaké prostředky, se kterými bychom stihli původní jarní vydání."

Další oznámení můžeme čekat někdy začátkem června.


Kandagawa Jet Girls

XSEED Games vydá letos v létě v Severní Americe závodní spin-off série Senran Kagura ve verzi pro PlayStation 4. Následně vyjde Kandagawa Jet Girls celosvětově také přes Steam pro PC. Je důležité zmínit, že v Evropě ještě nebyla verze pro PlayStation 4 oznámena, můžeme se v nejbližší době dočkat oznámení od Marvelous Europe, který sérii Senran Kagura distribuuje.

Odložení Kingdom Hearts: Dark Road a Liar Princess na telefonech

Kandagawa Jet Girls je adrenalinová závodní hra od tvůrců Senran Kagury, která v sobě kombinuje nejen rychlost, ale i vzdušné kousky a střelbu. Řidiči jet strojů jsou známí jako Jetters a aby nedošlo k utlumení zájmu o tuto disciplínu, spojí se s Shootery, vyzbrojenými vodními zbraněmi.

Pokud chcete vyhrát, musíte ohromit diváky velkolepými vzdušnými kousky, vyhýbat se překážkám a nepřátelským útokům. Vyberte si ze sedmi dívčích týmů a projít všech 64 epizod závodního dramatu ve hře pro jednoho hráče, nebo se můžete připojte online a své dovednosti otestovat s jinými hráči.

Kandagawa Jet Girls nabídnou mnoho možností přizpůsobení, od výběru vlastního vzhledu týmu a stroje, konče speciálními efekty pro osilnění diváků. Přizpůsobení umožňuje hráčům dokonce ladit výkon svého tryskového stroje tak, aby odpovídal jejich závodnímu stylu.

Oficiální trailer

Opening


Sword Art Online: Alicization Lycoris

Bandai Namco a vývojáři z Aqurie vydali novou ukázku z hraní hry Sword Art Online: Alicization Lycoris, ve kterém se zaměřili na sub-epizodu s postavou jménem Alice.

Sword Art Online: Alicization Lycoris má vyjít celosvětově 10. července pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. července. Konzolové verze vyjdou v Japonsku již 9. července.

https://video.twimg.com/amplify_video/1264156647246594049/vid/1280x720/_rVc6eOANrNLQofj.mp4


The Liar Princess and the Blind Prince

Nippon Ichi Software oznámil vydání hry The Liar Princess and the Blind Prince (naše recenze zde) přes App Store ve verzi pro iOS a přes Google Play pro Android. Bohužel vyjde 29. května pouze v Japonsku.

The Liar Princess and the Blind Prince poprvé vyšla v Japonsku ve verzi pro PlayStation 4, Switch a PS Vitu v květnu 2018. V únoru 2019 jsme se pak od NIS Americy dočkali západních verzí hry pro PlayStation 4 a Switch. Doufám, že se tato mobilní verze nakonec dostane i k nám.

Odložení Kingdom Hearts: Dark Road a Liar Princess na telefonech

Série Blaster Master Zero

Společnost Inti Creates vydá 29. června PlayStation 4 verzi her uvolní Blaster Master Zero a Blaster Master Zero II. K mání budou digitálně prostřednictvím obchodu PlayStation Store. Blaster Master Zero poprvé vyšel v březnu 2017 pro 3DS a Switch, následován v červnu 2019 PC verzí na Steamu. Druhý Blaster Master Zero pak vyšel v březnu 2019 pro Switch a v listopadu přes Steam pro PC.

Společnost Limited Run Games pak navíc oznámila, že připravuje omezené množství fyzických edicí Blaster Master Zero a Blaster Master Zero II pro PlayStation 4 a Switch. Předobjednávky startují 29. května.

Kromě standardní klasické edice s kopii příslušné hry (Blaster Master Zero nebo Blaster Master Zero II), retro obalem na cartridge, oboustranným plakátem a originálním soundtrackem, bude k dispozici také Sběratelská edice s kopiemi her (Blaster Master Zero a Blaster Master Zero II), dvěmi oboustrannými plakáty, dvěmi nefunkčními NES cartridgemi, figurkami kovových tanků Sophia III a Gaia Sophia, certifikát pravosti, art print, originální soundtrack ke každé hry a speciální box.

Limited Run Games nabídnou také předobjednávku soundtracku z Blaster Master Zero a Blaster Master Zero II na dvojici LP vinylů a bookletem s poznámkami od Ippo Yamady.

Blaster Master Zero

Blaster Master Zero II

Zdroj: Square Enix, Nippon Ichi Software, Inti Creates, Bandai Namco, XSEED Games

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama