Novinky z Dragon Ball univerza
Novinka Novinky z Dragon Ball univerza

Novinky z Dragon Ball univerza

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Xenoverse 2 v TGS traileru a screenshotech a datum vydání Dragon Ball Fusions u nás.

Reklama

Bandai Namco chystá dvojici nových her z univerza Dragon Ball. První z nich je pokračování bojovky Dragon Ball Xenoverse 2 a druhou je kapesní Dragon Ball Fusions.

Bojovka Dragon Ball Xenoverse 2 byla také jedním z titulů, předváděných na stánku Bandai Namca na letošní Tokyo Game Show 2016, a tak se níže můžete kouknout na nový trailer, zaměřující se hlavně na příběhovou část hry, a novou sadu screenshotů, která nás detailně seznámí s postavami (Super Saiyan God Super Saiyan Goku a Vegeta, Golden Frieza, Metal Cooler), tutoriálem a dalšími herními detaily.

Dragon Ball Xenoverse 2 má vydání v Evropě naplánováno pro PlayStation 4 a Xbox One na 28. října, ale ve stejný den vyjde celosvětově na Steamu PC verze hry.

Druhou, a dost možná i podstatnější informací, je oznámení Bandai Namca ohledně vydání 3DSkové hry Dragon Ball Fusion v Severní Americe a v Evropě. Zámoří se ji dočká už 13. prosince a do Evropy dorazí někdy v únoru 2017.

Dragon Ball Fusions je kombinací RPG a akční hry, která kombinuje boj, přizpůsobení postav a sbírání různých herních prvků. Najdete zde velké množství postav od prvního Dragon Ballu až po Dragon Ball Super.

Hlavním lákadlem je možnost vytvořit si vlastního avatara spojením jednotlivých postav. Vzniká tak možnost vytvořit z nejsilnějších bojovníků stovky různých kombinací. RPG prvky hry vychází z jednoduchého systému kámen-nůžky-papír (co platí na jednoho, může být u druhého slabinou) a příběhová část bude vyprávěna prostřednictvím misí, získaných na létajících ostrovech Dragon Ballu.

Dragon Ball Xenoverse 2

TGS 2016 trailer

Galerie 40 obrázků

Dragon Ball Fusions

Oznamovací trailer

Galerie 10 obrázků

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama